02/03/2018 Jerri Hilton   0Comment

2 lullen in een kut glibberig kutje

Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason Familie verhalen - Nichtje Sjaantje. Ze wordt 18 en heeft verkering, vandaar twee kaartjes. Voor de grap koop ik bij de drogist een condoom met een smaakje om dat erbij te doen.

Sjaantje, zo heet ze, is opgegroeid in Amsterdam. Als dochter van mijn zus, ken ik haar al haar hele leventje. Ik heb haar de fles gegeven, luiers verschoont en vaak met haar, voorop de fiets, rondgereden. Als kind speelde ze altijd met de jongens uit de buurt.

Voetballen, op muurtjes klimmen en kattenkwaad uithalen. Altijd korte haartjes en een trainingspak aan. Kortom net een knul. Tot ze begon te menstrueren, tietjes kreeg en haartjes op plaatsen waar ze nu moeite moet doen om ze weg te houden, weet ik inmiddels. Op de dag van haar verjaardag rijd ik naar Amsterdam. Het is hoogzomer en de files zijn behoorlijk. We zijn altijd al gek op elkaar geweest maar zoals ze er nu uitziet, bedenk ik opeens dat het wel een heel mooi meisje is wat om mijn nek hangt.

Ik houd haar een beetje van me af en bekijk haar eens goed. Ik krijg weer een dikke knuffel en voel haar soepele lijf nu nog beter. Ik normaal en mijn nichtje op de brede leuning naast me. Ze trapt haar schoentjes uit, zet haar voeten op de bank en schuift ze onder mijn dijbeen. Als ik zeg dit lekker te vinden, loopt ze weg en kijk ik haar na. Ze is groot geworden hè, 18 jaar al weer. Vriendje aan, vriendje uit, ik weet niet wat dat is. Hé, kan jij het niet doen?

Die meisjes hadden net perzikjes, en hij zei dat als een meisje opgewonden is, haar schaamlippen en kittelaar dan wat naar buiten kunnen komen. Ze was helemaal blij, maar ik denk toch dat ze daarom niet verder komt met vriendjes omdat die misschien vinden dat ze een raar kutje heeft. Ze wiebelt met haar tenen en ik moet me inhouden haar voet niet tegen me aan te trekken. Ik beweeg zo onopvallend als mogelijk mijn onderlijf om haar wiebelende tenen tegen mijn stijve te voelen en pak het blikje uit haar handen.

Ik duw nu wat meer opzettelijk mijn kruis tegen haar voet. Wat nerveus begint mijn nichtje wat met haar knieën van en tegen elkaar te bewegen. Ik wil net als een soort toestemmen weer een kusje op haar knie geven als ze net haar knieën wat uit elkaar heeft.

Met een klein kreuntje geef ik haar een kusje en kijk naar haar onderbroekje. Wat met haar teentjes spelend, druk ik haar hielen tegen mijn stijve en kijk opzij. Ik druk mijn mond zo hoog als ik er bij kan op de binnenkant van haar zachte dijbeen en kijk met genoegen naar het stukje stof tussen haar benen.

We staan op en me een arm gevend, stapt ze wat wankelend in haar schoentjes. Bijna verliefd, druk ik een kus op haar wang. Sjaantje draait zich naar me toe, kijkt naar mijn mond en drukt zacht haar volle lippen op de mijne terwijl ze zich tegen me aan drukt. Met een keelgeluidje likt ze zoals alleen tieners dat doen in mijn mond.

We lopen naar de rest van het gezelschap en als ik naar mijn zus kijk, zie ik haar glimlachen en steekt ze haar duim op. En jij gezorgd hebt dat ze blij met zichzelf kan zijn. Ik neem afscheid van Tom en zoek mijn zus. Als ik me omdraai, zie ik Sjaantje naar ons kijken. Ik liep naar mijn man die mij mijn jas aanreikte en weg waren we.

We gingen 2 etages lager maar kamer Ik was best wel nerveus, omdat ik niet wist wat mij te wachten stond. Een mooie knappe neger deed open. Hij was nog mooier dan in mijn dromen. Ook hier hadden mijn man en hij een onderonsje en daarna moest ik ook hier mijn jas aan hem afgeven en ging hij net als boven in een stoel zitten kijken. De gespierde neger kwam naar mij toe met uitgestrekte hand en zei dat hij Timo heette. Ik heet Jeanette zei ik enigszins verlegen.

Wij gaan elkaar verwennen zei hij lachend met de witste tanden die ik ooit gezien had. Hij deed zijn T-shirt uit en legde mijn handen op zijn harde gespierde borst. Ik kneep in zijn tepels. Hij deed zijn boxershort uit en stond nu spiernaakt voor mij.

Ik bekeek zijn heerlijke lichaam en schrok van het formaat lul die nu nog half slap tussen zijn benen hing. Mijn man had geen kleine, maar wat hier langzaam omhoog aan het komen was sloeg alles, zelfs mijn aller stoutste zeg maar geilste dromen moet ik nu bij gaan stellen. Ik dacht alleen maar die neukt mij helemaal stuk van binnen, die kan ik niet hebben. Hij drukte mij op mijn knieën en stopte dat lange, bijna stijve ding, in mijn mond en begon toen neuk bewegingen te maken.

Hij legde mij op zijn bed, deed mijn slipje en bh-tje uit en ging mijn kut vingeren en mijn tepels masseren en ja hoor daar kwam ik alweer klaar. Hij zei “zo jij bent heet zeg”, deed behendig een condoom om en kwam op mij liggen en liet zijn neukzwaard in mijn natte kut glijden. Ik was heel bewust aan het voelen wat zo’n lange lul nou doet en of het pijn deed.

In tegendeel ik vond het heerlijk om helemaal met zijn lul opgevuld te worden. Hij begon steeds sneller en dieper te neuken en vergat daarbij niet om op mijn tepels te zuigen.

Ik dacht dat ik gek werd. Ik was mij er niet bewust van dat ik mijn nagels in zijn harde billen zette. Uit mijn ooghoeken zag ik dat mijn Hans met zijn lul aan het spelen was. O, wat ben ik een geile slet dacht ik en gaf nog meer tegendruk, zodat mijn clitje nog meer gestimuleerd werd tegen zijn gespierde buik en ik nog meer zijn geweldige lul tegen mijn baarmoeder voelde stoten en al weer klaarkwam, de 3de keer bij hem.

Hij ging nog sneller in en uit mij, spande toen al zijn spieren en kwam klaar waarbij hij mij diep in mijn ogen keek en toen hij zich weer ontspande drukte hij zijn geweldige lippen op de mijne en gaf mij een tongzoen van wel 5 minuten, waarbij ik zijn lul in mij heel langzaam zacht voelde worden.

Hij haalde langzaam zijn lul uit mijn kut en deed het condoom ervan af. Toen zag ik hoeveel sperma hij gespoten had. Alles was veel en groot bij deze man. Hij drukte nog een zoen op mijn natte kut en keek mij daarna met een gelukkige lach aan. Ik deed mijn kleddernatte slipje weer aan en mijn bh-tje en liep naar mijn meester die al weer klaar stond met mijn jas.

Hij zag die gelukkige blik in mij ogen en gaf mij een zoen. We zwaaiden nog even en liepen de kamer uit. Ik geloof dat ik jou ook ergens van af moet helpen, is het niet”, vroeg ik terwijl ik in zijn kruis greep en zijn stijve voelde. Volgens mij ben je nu net een beetje opgewarmd,” zei mijn lieverd.

Het zal wel komen omdat ik de hele terugweg nog na zat te genieten in mijn gedachten, want de weg leek aanmerkelijk korter. Toen we de voordeur open deden hoorden we een zwoel muziekje en was alles verduisterd en er branden her den der kaarsen. Peter en Kim heetten ons welkom met een hartelijke zoen en een glas wijn.

We hadden hen een half jaar geleden ontmoet op een camping in Frankrijk. Daarna zijn we een aantal keren bij elkaar op visite geweest en zijn zelfs bij elkaar blijven slapen, maar seks hebben we nog nooit gehad met elkaar.

Toen ik mijn jas uit deed staken ze niet onder stoelen of banken dat ik er lekker sexy uitzag. De tafel was mooi gedekt. Ik had best trek gekregen en liet mij alle heerlijke gerechten heerlijk smaken. Hans stond op, toen we klaar waren en dirigeerde ons naar de woonkamer. Peter en Kim zaten tegenover ons. Zodoende konden ze in mijn natte gleuf kijken, omdat het kruis van mijn slip open stond. Hij legde uit aan Peter en Kim dat ik eens per jaar een dag, soms zelfs 2 bloedgeil ben en hij vertelde wat we vandaag al gedaan hadden.

Mijn man zei “ Jeanette, ik ben nu niet meer je meester, maar gewoon je eigen Hans, ik zou zeggen leef je maar uit”. Ik stond op en liep op Peter af en gaf hem een tongzoen. Hetzelfde deed ik bij Kim, want ik heb mij altijd afgevraagd hoe een vrouw nou zoent. Op de een of andere manier is het toch liever, zeg maar tederder. Ik vond het heerlijk opwindend en geil om met Kim te vrijen. Iedereen was al gauw uit de kleren en de mannen stonden naar ons gevrij te kijken.

Toen we in standje 69 elkaars kut lagen te beffen zag ik heel vluchtig dat Hans en Peter elkaar lul aan het aftrekken waren. Ik liet mij heerlijk ongegeneerd gaan en kwam schreeuwend klaar, terwijl ik Kim ook schokkend klaar liet komen, ze kreunde alleen en was veel minder luidruchtig, maar het duurde wel 30 sec.

Ik ging op mijn rug liggen, trok mijn klieder natte kut open en riep nu wil ik geneukt worden.

. Twee lullen in een kut. Harde fucking geile kutje meisje. Een geweldige film voor liefhebbers van harde porno. Gratis glibberige kut, sex filmpjes met zijn oude lul spuit de buik van het tiener meisje vol Verlegen mastubeerd dit tiener meisje haar kutje voor de camera. En nu bedoel ik niet dat ik zin heb in seks, want dat heb ik zo'n 1 à 2 keer per week, Hij had geen enkel probleem om mijn glibberige kut binnen te stoten. Ik bekeek zijn heerlijke lichaam en schrok van het formaat lul die nu nog half slap .

OUDE WIJVENSEX AMATEUR HOEREN ALKMAAR

IK ZOEK EEN SLET GRATIS NEUKEN FRIESLAND

19 maart Niemand improviseert zo graag tijdens de seks als dit meisje. Eén lul is niet genoeg om deze roodharige te bevredigen. En nu bedoel ik niet dat ik zin heb in seks, want dat heb ik zo'n 1 à 2 keer per week, Hij had geen enkel probleem om mijn glibberige kut binnen te stoten. Ik bekeek zijn heerlijke lichaam en schrok van het formaat lul die nu nog half slap . Het liefst laat ik me sandwichen en dan niet alleen kutje en kontje neuken. één gaatje en dan gigantisch in dat ene gat door 2 lullen volgepompt te worden. . Daar glibberen de volgende twee tegelijk mijn vagina in en ik ben door het dolle . Neuk les seks gelderland